Lurve me by Izreen Azminda Perfume

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lurve me by Izreen Azminda Perfume | Kepada yang dah lama follow blog nieyl hampa tau la  yang kami nie ratu perfume. Suka try perfume so, kali ni nieyl nak share dengan orang rangkaian produk terbaru Pelakon Izreen Azminda, LURVE ME BY IZREEN AZMINDA. Majlis pelancaran pefume ini baru dilancarkan pada 28 Oktober 2016 yang lepas.

Ok, LURVE ME BY IZREEN AZMINDA ini di datangi dengan 4 jenis iaitu Lusty Gold, Crush red, Cravers Pink dan Melty Blue..

Pilihan Nieyl


Cravers Pink menjadi pilihan hati nieyl sebab yang pertama adalah dia berwarna pink i love pink very much that why pink menjadi pilihan pertama hihihi. So, nieyl sangat suka bau dia sangat soft, sangat wangi dan yang penting pada nieyl ianya sangat cute dan tidak makan space yang banyal dalam handbeg itu adalah pilihan yang sangat bagus okay.


Lagi best
  • Perfume ini wangian dia setanding antarabangsa
  • Tahan sehingga 12 jam
  • Boleh dibawa solat
  • Ringan dan Mudah dibawa travel
Harga

Harga adalah mampu beli hanya RM39.90 tidak termasuk postage ya..:)

Dimana hendak beli?

Offical Instagram : Lurvemebyizreenazminda
atau boleh pergi ke Instagram Agent Kak Suri : mdm.suri

video

*selamat berwangi-wangi :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. MESTI RAMAI YG SUKA PRODUK IZREEN AZMINDA

    ReplyDelete
  2. wah.. Unni suke hidu je org y pakai perfume ni. tapi suke pakai time solat je

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nk cuba blh pm/wasap niza 013-6926636...
      niza stokis sah lurvemebyizreenazminda

      Delete
  4. Ramai dah arits kita yg buat produk sendiri kan
    Tak lama lagi makin meletoplah kat pasaran
    Kakak tak jumpa lagi perfume ini Nieyl

    ReplyDelete
  5. Mesti best bau dia ni...mana nak beli ni

    ReplyDelete
  6. wahhh..izreen da ada minyak sendiri.. mesti wangi ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...