04 November, 2016

Ini dia Mr. Pilot I

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ini dia Mr. Pilot I | Hai korang, semalam berakhir sudah drama Suri Hati Mr.Pilot kan?siapa tengok semalam?macam mana ending dia?suka tak? Mesti suspenkan bila scene dekat majlis tu...hahaha.. actually, nieyl pun rasa tertipu hahahaha..nasib baiklah i tak menangis macam warda..hihihi..

Kalau warda ada captain  Ejaz, nieyl pun ada jugak okay...My Captain Adam aka my little Boyfriend. Mudah²an bila dah besar nanti, adam jadi anak yang soleh dan berjaya dalam hidup okay... Jadi PILOT pun okay :)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

13 comments:

  1. MESTI MENARIK SGT ENDING DRAMA TU..XSEMPAT NK TONTON PULA

    ReplyDelete
  2. Kakak tak pernah menonton cerita ini Nieyl
    Tapi buat hero kecik Nieyl tak mustahil boleh aje nak jadi pilot..

    ReplyDelete
  3. hahahha. captain adam... nanti bile dah besar ensem macam capten ejaz

    ReplyDelete
  4. haiiii Ejaz...kim salam kat Warda okey..

    ReplyDelete
  5. memang k cite ni.. comel anak niey.. moga jadi ank soleh captain adam

    ReplyDelete
  6. Owh.. Da abis eh..
    Sha tak tgk.. Hehehe..
    Tp boyfriend kecik tu comel..
    Semoga Adam membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  7. Pak Cik Xpernah tenguk cerita tu.
    Apa2 pun, mudah2an Captain Adam.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)