Imaan Suci Cleansing Wipes Sangat Best!!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Imaan Suci Cleansing Wipes Sangat Best!! | Meh nak share sikit barang baik nie,so..memang kena share dengan semua wanita-wanita seluruh dunia..chhheewaaa!Mungkin korang dah pernah dengar tentang Imaan Suci Cleansing Wipes atau tisu basah. Selalunya kalau kita jenis yang suka make up, kalau nak solat terutamanya kita ambil masa lebih sikit sebab nak kena guna cleansing yang cecair tu kan, sebab nieyl sendiri pun sebelum nie guna yang itu juga.



 Tapi kini tidak lagi, selepas kawan nieyl kenalkan nieyl dengan Imaan Suci Cleansing Wipes . Serius memang best. Amat mudah untuk kita tanggalkan make up di muka kita lagipun Imaan Suci Cleansing Wipes ni sebesar tapak tangan kita sahaja, tidak perlukan ruang yang banyak pun dalam handbeg kita tu. So,kalau nak solat sangat mudah untuk tanggalkan make up tu..


Kebaikan Imaan Suci Cleansing Wipes
  1. Suci tanpa alkohol dan harga mampu beli
  2. Menanggalkan solekan water Proof dan tebal ( Nipis Dan mudah di bawa)
  3. Fungsi 2 dalam 1 (membersih dan menyegarkan)- sesuai untuk semua jenis kulit
Kalau korang jenis yang suka travel, Imaan Suci Cleansing Wipes ini memang sesuai sangat di bawa bersama tau. Sebab korang tak perlu lagi bawa botol-botal atau pencuci muka bagai dalam handbeg. 

Harga

Murah je, 3 pek berharga RM15 sahaja itu harga belum masuk postage tau. Ramai yang memberikan feedback yang sangat positif bila menggunakan Imaan Suci Cleansing Wipes. So,kalau area putrajaya nie kalau nak beli banyak² boleh la contact dengan agent yang jual nie..detail nieyl bagi dekat bawah ya.




Bagaimana nak dapatkannya?

Korang boleh terus whatapp terus ke 013-2092805 (Norasiah)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. tq for bagitau.. ni wawa idris punya produk

    ReplyDelete
  2. Nak beli nak letak dalam handbeg! tak payah dah basuh muka dgn air..susah nak cari air kat luar tu kadang-kadang.

    ReplyDelete
  3. Bagus lah dah ada wipes macam ni.. Memudahkan mereka yang bersolek untuk membersihkan wajah..

    ReplyDelete
  4. Bagus lah dah ada wipes macam ni.. Memudahkan mereka yang bersolek untuk membersihkan wajah..

    ReplyDelete
  5. Wah macam best jer imaan suci cleansing wipes ni

    ReplyDelete
  6. comel packaging..da la biru ada rerama lagi..wahh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...