Good Luck For SPM

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Good Luck For SPM | Hari ini merupakan hari yang di nanti oleh anak², adik² atau anak buah kita yang form 5. This year nieyl ada 2 orang anak buah yang menduduki exam SPM, seorang di sekolah harian biasa dan seorang lagi di Asrama. Bila hari exam bakal tiba, mood dah start rasa neves, bila di tanya dah ready ke belum?jawapan dia rasa macam belum ready lagi..Allah..kita yang dengar jawpan dia pun mengucap panjang...bertuah punya anak...

Dia kata dia rasa macam tak cukup masa untuk study... Manusia kalau di beri 1juta hari pun tak kan cukup, so..semalam ajak dia ambil angin dekat luar kejap, belanja dia benda yang sweet² bagi dia nampak relax sikit.


Ha..siap dapat wish lagi dari abg starbucks tu..hahaha..bagi tips lagi nak exam SPM..nasib baiklah orang tu tanya siapa yang nak ambil SPM..klu dia habaq dekat akk nie, memang terserlah lah makcik dia masih muda..kekekeke... :P


Pagi tadi sebelum pergi sekolah, nampak muka cuak jugak tu..apa² pun perjuangan harus di teruskan, semoga dipermudahkan segalanya...Amin...


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

14 comments:

  1. Doa dari makcik juga buat semua anak-anak yg exam hari ini.

    ReplyDelete
  2. Dulu makcik pun sama bagaikan tak sedia
    Tapi alhamdulillah

    Semoga success buat semua yg terlibat..

    ReplyDelete
  3. Good luck..moga di permudahkan semua urusan :)

    ReplyDelete
  4. Good luck for all spm candidates today

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan semuanya.
    Good luck

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...