Dashboard blogger berwajah baru

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Dashboard blogger berwajah baru  | Terkejut tau! tiba-tiba bertukar wajah ingatkan tadi kena hack ke apa  tadi adoi.. Nampak gayanya kena biasakan diri lah nak klik mana untuk new entry kawan², kalau tidak dulu buka blog je dah nampak dah entry kawan², boleh nampak berapa komen yang ada,sekarang nie lebih privasi nampaknya..kena merajinkan diri klik..klik..klik...


So,lepas nie buat lah notification untuk orang reply komen dekat blog pulak kan..sekurang-kurangnya kita boleh balas komen kawan² kita..atleast kita tahu..Oooo..dia reply komen kita... :♥

Bergembiralah...sambil sesuaikan diri..hihihi
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

13 comments:

  1. haha terkejut jugak tadi masa buka blog..

    ReplyDelete
  2. Ada benda yang best, tapi ada jugak yg xbest sangat kan..hahahaha..ke sbb benda baru tu yg rasa x best? LOL

    ReplyDelete
  3. Tula Niely, akak kekok dengan dashboard baru. Huhu....

    ReplyDelete
  4. Kena biasakan dengan dasboard baru

    ReplyDelete
  5. tu la smalam tgk ehh dh berubah pulak...hehehe..
    salam perkenalan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...