Dasar orang melayu!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Dasar orang melayu! | Ada orang tanya, kau ni anak cina ke anak jawa?hahaha..saya anak melayu lahh..Sebenarnya nieyl tak boleh tinggal nasi lemak, walaupun tak makan hari² cukup sekadar sebulan sekali.  Ada tak orang melayu yang tak kenal nasi lemak?ataupun tak makan nasi lemak? Setakat ini nieyl belum pernah lah jumpa orang yang tak suka makan nasi lemak,tapi tak tahu la kalau memang ada yang tak suka.  

Itulah menu breakfast nieyl hari ini total RM4. Dan soalan tanya anak cina ke anak jawa, actually my mom CINA, dan my dad JAWA..jadinya CINAWA..hihihihi...OK BYE!


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

10 comments:

  1. sedapnya.....kita pun tekak orang melayu. Suka nasi lemak makcik simpang ni jual. Seminggu ntah bpe kali pekena nasi lemak sambal paru. Tapi baru ni, jumpa bulu kucing dalam tu. Terus tak beli dah sejak tu :)

    ReplyDelete
  2. PATUTLAH COMEL WAJAH NIEYL JAWA + CINA

    ReplyDelete
  3. aiesehhh ade nasi lemak plak...akak puase nie...sob sob sob

    ReplyDelete
  4. lamanya x makan nasi lemak :'( dulu, selalu lepak blkg kampus mkn nasi lemak 2 bungkus.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...