Selamat Tinggal Pejabat Lama,Selamat Datang Pejabat Baru

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat Tinggal Pejabat Lama,Selamat Datang Pejabat Baru | Yeay!Jumaat lepas merupakan hari pertama di pejabat baru..eh..baru ke?ala..boleh dikatakan baru la walaupun sebelum ni orang lain dah duduk tempat ni. Ini merupakan kali ke-3,mungkin yang terakhir kalinya berpindah. Udah² lah tu kesian dekat admin² bekerja keras. 


Hari khamis lepas kira hari terakhir di tempat lama, bak kata pengarah..jangan lupa snap gambar buat kenangan..hihihi..so,inilah dia workstation nieyl selama 2 tahun dekat sana.Walaupun hanya bersederhana Alhamdulillah,banyak jugak bagi kelebihan dekat nieyl. Boleh kenal dengan semua orang yang lalu lalang depan nieyl tu..hihihi..semuanya tinggal kenangan...


Tadaaa!Inilah dia workstation nieyl di pejabat baru. Time ni hari jumaat lepas,barang-barang semua baru sampai dieorang belum datang lagi time tu untuk pemasangan Pc semula. Nieyl pun tak kemas apa pun lagi yang dalam kotak² tu.


Dan hari ini semua dah siap pasang dah, kotak- kotak semua dah keluarkan isi nya, dah di simpan di tempat yang terlindung..kekeke.. untuk decoration bilik nie belum bermula lagi, sebab tak pergi shopping lagi..so,bilik ni nampak kosong. Yang nieyl sempat beli perfume bilik nieyl dengan bilik bos je..bagi wangi sikit..so,sesiapa lalu...ada bau wangi tu..ha..meh la singgah..kekekeke..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. wah meja besarnya...selesa sangat ni

    ReplyDelete
  2. Wahh sealamt bekerja di pejabat baru :)

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Pejabat baru, kena azam baru ni.

    ReplyDelete
  4. nice! kena deco lawa lawa baru semangat nk keja.hhehe

    ReplyDelete
  5. Bila dah siap kemas, barulah boleh relax ye Nieyl. Sure tambah semangat nak kerjakan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...