Ladies Night

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ladies Night | Kebiasaanya kalau hari bercuti sabtu dan ahad tahap kemalasan tu agak menebal sangat tau. Kalau nak mandi tu, aduhai...lambat dari biasa. Tengah² nak tengok berita sabtu lepas dapat whatsapp dari my little sister in law, agak pergi minum ladies only termasak MIL sekali. So, time tu relax je lagi jawab nak pergi pukul berapa..dia jawab pergi siap,dah nak ambil lah nie.. hahaha agak² korang tak ke macam lipas kudung berlari masuk bilik mandi..hahaha...dah tu,iron tudung lagi..hahaha..last² minta tunggu lepas isyak baru pergi..so, i tak adalah rushing sangat nak bersiap....adeh!adik next time jangan buat begitu yea...make sure bagitahun sejam sebelum nak pergi..Almaklumlah,kakak ipar adik ni makan masa sikit nak bersiap. 


Kiteorang pergi makan dekat kedai bubur yang Arwah FIL nieyl suka makan. First order tu mmg nak makan bubur je sebab dah lama x makan dekat situ.. Tapi habis,dapat 1 je...and last try jelah kueh tiew tomyam dan keropok lekor. Dapatlah spend time bersama walaupun sekejap.. InsyaÁllah next week we plan nak pergi makan-makan lagi sebab adik ipar last dekat selangor,dia akan berhijrah ke melaka sebab dapat job dekat hospital sana.. :)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Bila semua yg keluar perempuan yg lelaki agak-agak makan dimana?
    Mesti mereka pun keluar juga Nieyl:)

    ReplyDelete
  2. Wkmsalam.
    Hebat orang perempuan sekarang.
    Ngeteh mereka saje.

    ReplyDelete
  3. KALO KELAM KABUT akak mmg sarung tudung instant jek nieyl...mcm bibik pun bibik laaaa kah kah kah

    menu nampak sedap sgt....

    ReplyDelete
  4. wow makan sedap.sertai segmen ucing nak bloglist (^_^)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...