Gigih Memasak Pagi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Gigih Memasak Pagi | Orang kata kalau nak seribu daya,kalau tak nak seribu alasan kan.. so,kalau nak tengok kalender 6hb Nov macam sebatu lagi jauhnya kan. Bermakna gaji lambat lagi, dengan erti kata lain sila bertabah dan bersemangat bangun pagi masak untuk bekalan lunch dan breakfast 5 hari seminggu ya..hihihi...chaiyok² nieyl!
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. hahaha sama la kita baru lepas tengok kalendar menghitung hari gaji masuk. sekarang ni bawak bekal je pergi tempat kerja.

    ReplyDelete
  2. Hahahaha...Sally mmg tak rela bangun pagi masak...Sally prefer masak malam lepas tu pagi siap bungkuih, panaskan kat opis guna microwave je..mihmihmih

    ReplyDelete
  3. hebat! takpe la apa pun sebabnya, yang pasti Nieyl hebat sbb mampu bgn awal pagi utk masak mcm2 ni. :)

    ReplyDelete
  4. Anak tukang masak memang otomatik skill memasaknya pun turun juga Nieyl
    Kakak tergoda dgn meehoon dan sambal udangnya:)

    ReplyDelete
  5. wahhh..sedapnya. rajin masak heehehe

    ReplyDelete
  6. Rajinnya Nieyl masak dan walaupun lauk nampak ringkas tp nampak sedap.. =) terliur pulak saya tengok..

    ReplyDelete
  7. Wkmsalam.
    Langkah yang baik untuk belajar berjimat.

    ReplyDelete
  8. Masak sendiri, lebih healthy ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...