Churros Delivery Putrajaya,Cyberjaya, Dengkil

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Churros Delivery Putrajaya,Cyberjaya, Dengkil | Selalu dengar je orang sebut churros..churros.. Apa benda lah churros tu?so,kebetulan last week ternampak dekat wall my old friend dia share yang dia ada jual homemade churros..wow!baca macam menarik..so,terus whatsapp dia dan order terus untuk diri sendiri dan untuk sedekah dekat kawan², sebab baru lepas gaji jumaat lepas.

Churros yang kawan nieyl jual ni dia ada 3 flavor, Original, Oreo dan Redvelvet. Boleh mix atau nak satu flavor sahaja dalam 1 box tu. Dalam box ada 10-14 pcs, dari segi harga dalam RM10. So, yang jumaat lepas nieyl beli yang mix, so boleh rasa semua flavor dalam 1 box. Senang lah nanti kalau nak repeat order dah tahu flavor mana yang kita suka. :)

So far,yang nieyl suka semua flavor lah..semua sedap sampai ada kawan yang nak repeat order lagi..

Dia ada buat delivery area Putrajaya, Cyberjaya dan Dengkil. So,kalau korang nak try ke orderkan boleh la order dengan dia. Nanti detail nieyl bagi dekat bawah yea.. :) #supportbusinesskawan

Fb : Norhafiza Nazri
No.Tel :  011-12827633
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. sedap ke churros ni? frankly speaking sy tak pernah makan hahahha

    ReplyDelete
  2. chusrros ni sedapp lagi sedap makan waktu petang cicah pula dengan coklat. hehehe

    ReplyDelete
  3. rsa mcm pernh mkn tp x tau nmanya churros ke tak..haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...