Bekalan Hari Ini

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Bekalan Hari Ini | Orang dah kenyang makan lunch, dia baru nak update bekalan hari ini ya.. Alhamdulillah, lepas hari raya tu sampai ke hari ini niat untuk bawa bekal pergi kerja berjaya yeay! Hari ini bekalan ayam masak asam pedas, sayur buncis dan nasi putih untuk lunch. Untuk breakfast nieyl masak nasi goreng cina je,pagi tadi termasak lebih tapaukan untuk kak zura sekali..Rezeki dia hari ini.. :)

Biasanya hari jumaat nieyl tak masak untuk breakfast dengan lunch sebab hari jumaat luangkan masa makan dengan kakak² dekat office nie. Maybe ke cafe atau makan dekat luar dari office.. ♥

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. waaaa..sedapnya! terliur tgk..sllu mkn kt kg nie ..wuwuwuwu

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni kalau bawak bekal lebih jimat rasanya.

    ReplyDelete
  3. amboi...sedapnya menu pagi² ni tgok..kecur liur

    ReplyDelete
  4. Rajinnyalah Nieyl ni.....hakak jugak yg jemu masak Nieyl...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. nieyl sgt rajin.
      aida dulu time keje melaka ada ler buat and bwk bekal.
      now da keje jauh, tak sempat nieyl :(
      nieyl memang terbaik... sahabat terbaik siap bwk kan bekal utk opismet.
      murah rezeki nieyl.

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...