Aeon Big I'm coming

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Aeon Big I'm coming | Kalau nak di kirakan, dah tak ingat dah rasanya bila kali terakhir menjejakkan kaki ke Aeon Big Alamanda nie uolls. Sebab selalu kalau pergi Alamanda biasanya pergi GSC atau pun kedai² dekat luar tu je..

So,malam khamis yang lepas..ntah kenapa tetibe je en.husband beria noo nak ikut MIL pergi alamanda. So,nieyl mengikut perintah saja..(dalam hati memang nak cari barang pun) ,tapi muka tak boleh tunjuk yang diri tu excited...hihihi..


Tu MIL nieyl tengah shopping barang keperluan rumah nieyl tumpang tisu tu je dekat troli MIL. Actually kan, kagun gila tau nieyl tengok MIL shopping barang keperluan rumah..10 minit troli dah penuh..hihihi..kalau nieyl dengan en.husband dalam 30 minit baru penuh kot troli tu.. Kadang² dieorang dah tahu benda apa yang nak di beli, barang apa yang tak ada dekat rumah. 


Malam tu bawak adam jugak, tapi dia tidur sepanjang dalam alamanda tu mengantok sangat agaknya.


Chakkkk!boyfriend maklong dah mimpi sampai korea dah sejuk² dalam alamanda tu..hihihihihihi..


Lepas shopping dekat alamanda,MIL ajak pergi minum so,suggest Teh Tarik Place je la sebab view pun cantik,sebab adam suka tengok lampu, lepas tu makanan pun jenis cepat sampai tak perlu nak tunggu lama sangat.

Hai maklong,saya dah bangun..saya nak tengok lampu-lampu tepi tasik putrajaya tu jangan kacau..

Menjadi satu masalah buat diri, bila hari bekerja keluar di waktu malam balik lewat. Actually kalau korang rasanya tak ada lah rasa lewat kot jam 11.00 mlm cmtu kan, tapi akk nie dik...pukul10 dah masuk bilik untuk tidur..huhuhu.. so,disebabkan lewat sejam tidur..maka dengan muka tidak bersalah esok pagi nya diri ini pergi kerja lewat..sebab bangun lewat sejam dari biasa. Nampak?nampak? itulah masalahnya...masih lagi dalam peringkat usaha baiki masalah tu...

#spendtimewithfamily
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. lama nya tak shopping.. comelnya budak tu..

    ReplyDelete
  2. Tak biasa tidur lewat ye Nieyl. Mengalahkan Adam pulak ye hihi...
    Kakak selalu tidur awal tapi baring aje nak tunggu lelap mata lambat.

    ReplyDelete
  3. lama dah takda aktiviti macam ni dengan family. dulu selalu je bawak family jalan-jalan macam ni. adoi..

    http://www.ceritaejoy.com/

    ReplyDelete
  4. akak mmg penyoping tegar barang dapur kat alamanda tu .... senang aeon big kan ade kad members tu...kalo hari members kad tu okey gak diskaunnyer ...dpt 5% less utk items2 terpilih ...lepas tu total semua pun dpt lagi less....point dlm kad plak nanti leh redeem tolak harga barang...ok laa pada akak....

    ReplyDelete
  5. Berbelanja sekarang, macam banyak bayar tapi barang sikit aje.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...