Time Management Penting

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Time Management | Alhamdulillah, niat untuk berjimat kembali dipermudahkan walaupun ambik masa 30 minit sahaja untuk siapkan sarapan pagi dan makanan untuk lunch...hihi.. Jam bunyi 5.30 pagi biasanya akan ambil lebih kurang 15-20minit untuk loading,sebelum bangun dan turun dari katil. Start masak jam 6.00 pagi sehingga 6.30 pagi..Jam bunyi ke 6.30 pagi terus mandi bersiap semua sampai jam 7.00 pagi keluar rumah..begitu lah rutin harian di kala hari bekerja. Time management adalah penting dalam rutin harian kita supaya segala perancangan berjalan dengan lancar.. :)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

12 comments:

  1. setuju dengan nieyl :)
    time management tak manage sat, ada yang kena bagi memo :D

    ReplyDelete
  2. Kakak bangun lagi awal Nieyl. Pukul 5 kakak dah bangun. Dah biasa sebab kalau nak puasa senang terus bersahur.
    Kakak hari kerja ke cuti sama aje memang dah biasa bangun awal. Dah tua mata ni dah macam ada alarm.

    ReplyDelete
  3. Morning! Sally singgah sini..Semoga hari ni lebih baik daripada semalam…Sally bangun awal pun merapu je...hahahaha...ibu jugak la yg masak :P

    ReplyDelete
  4. Reen tak pandai masak meehun. Hihihirasa ntah pape ntah. 😳

    ReplyDelete
  5. PENGURUSAN MASA MMG PENTING AGAR XKALUT HADAPI APA YG DIRANCANG

    ReplyDelete
  6. btul..
    nmpk sedp tu..yaya pon mls msk..hehe

    ReplyDelete
  7. mahu dengan tak mahu je kan.. bila kita mahu, semua bisa di atur termasuk lah dari segi menguruskan masa..:)

    ReplyDelete
  8. Setuju.
    Kita yang set masa kita.
    Kalau nak petua awet muda, mandi pagi sebelum waktu subuh.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah jimat n puas sebb msk sendiri lg sedap..haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...