Satu Kelainan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Satu Kelainan | Pagi tadi ada perhimpunan bulanan untuk bulan september tema bulan ni Hijrah Satu Pengorbanan sempena Maal Hijrah akan datang. Konsep perhimpunan kali ini pun berbeza kalau sebelum ini kita akan berdiri sambil dengar amanat, tapi untuk kali ini kita duduk atas tikar manakala big boss duduk atas kerusi dan ada meja macam ustaz nak bagi tazkirah.. Tapi bagus lah ada kelainan dari sebelum ini cumanya kalau dah duduk bersila begitu, masing² berpotensi kebas kaki..hahaha.. Mungkin ada yang tahu, nieyl akan berpindah office ke bangunan kekal InsyaÁllah tak akan pindah lagi la rasanya sebab dah 2x pindah bangunan office nie. So,ini mungkin perhimpunan yang terakhir di bangunan ni..Akan datang akan buat di bangunan baru pula 😍

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. kalau saya memang dah tak mampu duduk bersila lama-lama..
    krem kaki.. kebas.. T_T

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...