Rezeki Jangan di tolak

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rezeki jangan di tolak | Alhamdulillah...selalu murah rezeki makanan tau muka nieyl nie..hihi selalu dapat makan free...Semalam lunch makan nasi ayam penyet dekat cafe tapau je semalam sebab tak ada geng nak makan dekat cafe. Sambil makan boleh la layan drama si kolot suamiku tu..sampai tergelak-gelak makan sambil tengok lakonan elizad dgn si amar tu..adoi...gila²...


Dalam pukul 1.45 tu si kak zura tu call suruh turun aras 4,ada jamuan makan..adoi..perut dah ketat dengan nasi ayam penyet tadi..orang kata rezeki jangan di tolak tak elokkan..so,pergi la ke aras 4..mak aiiii...banyak gila makan,tapi akak memang tak larat la nak makan yang berat²..mampu ambil desert² je..itu pun terkulat² nak abiskan tau...Alhamdulillah...



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. adoi nieyllll. petang-petang blogwalking macam ni, plus nampak gambar nieyl macam ni, adoiiiiii. boleh buat perut berbunyi-bunyi minta makan nieyl :D

    ReplyDelete
  2. alahai..sedapnya..
    memang tak boleh tolak ni..
    rezeki

    ReplyDelete
  3. Roti jala dengan pengat durian ke tu? Pergh.. Marvelous!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah murh rezeki yum3!

    ReplyDelete
  5. Rezeki boleh ditolak.
    Tolak ke mulut.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...