Personal review : Wonda Coffe Sedap!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Wonda Coffe Sedap! | Dasar cepat pengaruh!hahahaha..sejak² diri ini suka minum kopi kalau pergi petronas ke 7E mesti akan ambil air kopi..Macam² brand dah try,so this brand untuk first time.. Selalu sangat dah nampak iklan dekat tv tu lepas tu ada pulak tengok dekat IG kakak officemate pun beria dia minum kata sedap...moh la kita cuba...

Beli mocha dengan teh tarik niat asalnya memang nak try dua-dua sekali, so..first tu minum yang mocha dulu..sedap dia xde lah manis sangat..so-so la manis dia. lepas tu petang niat di hati nak try teh tarik sekali tengok dalam peti sejuk dah xde..hahaha..en.husband dah teguk habis..hahaha..so,xleh nak nak komen yang teh tarik tu..hihihi...next time laaa...

Kalau orang suka kopi,boleh la try..kot² kena dengan selera korang...


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. baca wonda coffee teringat kes naik lrt dulu. masa dia tengah baru nak promotion.
    dalam lrt speaker dok ulang2 iklan wonda coffee dari klcc tu sampai bangsar.
    sampai boleh hafal iklan dia..
    tapi sedap mmg tak dinafikanlah. ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Nieyl,

    Sis dah minum Wonda coffee ni sebab terpengaruh iklan jugak..
    So far sedap & kaw..

    ReplyDelete
  3. Siqah fall in ❤️ Dengan kopi tarik! Sedap sangat!

    ReplyDelete
  4. Akak mmemang suka gilerrrrr coffe wonda niiiii dan yang best n yer..kat office ade mesin air tin ade letak coffee wonda..best best ;)

    ReplyDelete
  5. sedap nih!prnh try tp x bleh minum sgt..skit kepala hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...