Mereka Membesar Depan Mata

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Mereka Membesar Depan Mata | Pantas masa ini berlalu sampai diri sendiri tidak sedar yang umur kini dah 28 Tahun..Terasa seperti umur baru nak 24 Tahun..hihihi..ala..kasi la chance nak perasan sekejap.. ツ tinggal lagi 2 tangga nak masuk 3series.. Tapi tak apa,orang kata kita awet muda..hahaha..sila kan muntah hijau..

Kalau korang nak tahu,inilah muka makcik yang mempunyai 24 orang anak buah dan seorang cucu..caya tak?? 😮 Tapi korang memang kena percaya,sekarang ni dah pakai pangkat nanny dah wei.. Alhamdulillah..walaupun belum dikurniakan zuriat sendiri anak² buah ini lah menjadi penghibur, peneman menghilangkan rasa sunyi hidup ini daripada fikiran terganggu dengan kata-kata manusia yang lidah tidak bertulang. 😎 


2 orang anak buah yang dulu nya kecil je, hari ini masing² dah membesar dengan tingginya mengalahkan makcik dia, seorang umur 17thn dan seorang lagi 14 thn. Masing² dah pandai melawa, berfesyen.. Dieorang ni lah suka melayan makcik dieorang,kalau nak pergi jalan² dieorang memang suka ikut,buat peneman.. Dan kami ada 1 habit yang sama, SUKA SELFIE..hahaha..

Yang umur 17thn, bulan 11 ni nak start exam SPM..semoga Allah permudahkan setiap pembelajaran dia dan lapangkan hati menerima setiap ilmu di saat² akhir nak exam nie... ☺


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Wahhh!! anak buah pun dah nak sebaya ha.. seronoknya ramai2 gitu, meriah sangat kan :)

    ReplyDelete
  2. Umur jarak tak ada masalah kalau semuanya saling faham-memahami
    Sebab itu boleh jadi lebih akrab.

    ReplyDelete
  3. woow..blh jadi kwan la anak buah dahs ama besar

    ReplyDelete
  4. SUKA KAN TENGUK SIKECIL MEMBESAR DEPAN MATA KITA N KITA SIMPAN MEMORI WAJAH MANIS MRK

    ReplyDelete
  5. Best kan sama membesar dgn anank buah pastu kita jadi makcik yg paling sporting..kekekekeek..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...