Jualan Bagasi Termurah Di Parkson

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Jualan Bagasi Termurah Di Parkson | Rasanya ada kawan²,kakak² yang tengah baca entry ni ada perancangan untuk pergi holiday hujung tahun nie atau dalam masa terdekat ni.. Ala..tak kisah la dalam negara ke ataupun luar negara.Janji pergi holiday kan...

Kalau nak pergi holiday ke dalam kepala kita adalah bagasi atau beg pakaian. Kadang² kita ada bagasi tapi kecil dan perlu bawa banyak bagasi untuk beberapa hari pergi holiday..So, kalau nak pilih bagasi tu bila bagasi yang ideal dan luas.

Nieyl teringin juga nak beli bagasi yang comel² tapi bak kata en.husband awak nak pergi mana dengan bagasi besar² nie..hahaha..okey fine!berangan jelah mampu..hihihi..eh..tak InsyaÁllah one day! Okey nak share ngan korang yang nak tercari-cari bagasi dengan harga MAMPU MILIK UOLLS!  serius lah...


Ha...bulat-bulat semua mata..ha..bukan itu sahaja uolls...banyak lagi diskaun yang ditawarkan masa pesta bagasi ni..ha..ini lah masanya korang nak jimatkan poket korang untuk lebih shopping time holiday nanti...wahh..!cemburunya i oullsss....


Lokasi : Parkson Maju Junction Mall,G Floor Event Hall

Tarikh : 20 September - 3 Oktober 2016

Masa : 10 Pagi - 10 Malam

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Berbaloi ni kalau beli - sampai 70% pun ada tu.
    Geram pulak kakak tengok.

    ReplyDelete
  2. best dpt beli bagasi murah ni..sedia dulu nanti senang kalau nk berjalan xlah tercari-cari

    ReplyDelete
  3. meh meh parkson sebelah akak je..hehehehe..

    ReplyDelete
  4. ala x g memana la nk beli.haha..bagasi yg ad pun dh cukup

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...