15 September, 2016

I'm Not Ready

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

I'm Not Ready | Ada satu habit di mana kalau nak keluar berjalan mesti nak snap picture, kalau tak snap di kawasan luar rumah, dalam kereta pun jadi. Tapi mood akan bertukar bila orang snap picture time belum ready lagi..ha..sebabnya muka kita bukan jenis yang cantik kalau ambil candid..that why i dont like!


Happy working semuaaaa....muka masing² banyak senyum hari ini yaaa...ESOK cuti..Yeayyyyy!
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Samaaaaa kalau muka tak ready tu macam muka nak makan org! Masam mencuka padahal kita tak marah pun..kekeke..

    ReplyDelete
  2. Senyum tu dah ready ke belum?
    Kakak tengok sweet aje:)
    Selamat menyambut Hari Malaysia Nieyl.. kakak pun cuti terus 3 hari best!

    ReplyDelete
  3. hehehe..saya pulak tak suka ambil gambar..susah betul nak ambil gambar, kadang kena banyak kali baru dapat 1 gambar yang ok lah..tak menarik, tapi ok. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)