Happy Birthday Kakak Office Mate 🌹

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Happy Birthday Kakak Office Mate 🌹 | Kalau di imbas kembali kira² 6 tahun lebih yang lepas, ketika itu baru beberapa bulan lapor diri, masa tu kita kenal pun sesiapa dekat opis tu.. kita antara manusia yang sangat pendiam, duduk je diam² dengan workstation.. (skerma budak baru biasa la) . Dan satu hari itu , ada seseorang yang rajin menegur..sembang²,borak²... mulai saat itu sehingga la 1/9/2016 ini dia antara officemate yang paling rapat selain dari Kakak² SL nieyl yang lain.

Itu orang kata, tak kenal maka tak cinta...so,bila dah kenal hahaha..tiada lagi nieyl yang sopan santun itu..haha..now,dah 7 tahun di jabatan yang sama,bahagian yang sama cuma cawangan sahaja kami berbeza tapi connection still kuat lagi... Kakak Officemate @ kak zura, kita suka kawan dengan dia sebab dia buka jenis kaki mengumpat orang,kaki menyata orang,bukan jenis yang suka jaga tepi kain orang dan most important dia mudah memahami,dan sometime kami sentiasa share ilmu pengetahuan dan suka ingat mengingati antara satu sama lain..

Hari selasa sebelum cuti tu nieyl dapat cheeses tart..tetiba je ada atas mega surprise sangat,sebab tak ada nak tinggalkan noted ke apa..nasib baiklah orang tu wassap tau,terus kita bawa balik..anyway thanks kak zura for the cheese tart super sedap tu..kata dia advance birthday dia 1/9/2016. Ek..dia punya birthday,dia bagi kita pulak.. sweet sangat tauuuu..♥♥


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Nampak sedap cheese tart tue.. beruntung awak, hehehe..=)

    ReplyDelete
  2. Seronok dapat kawan yang baik hati macam ni. Untung tau.

    ReplyDelete
  3. Seronok kan bila kita dihargai & kita hargai kawan kan.

    ReplyDelete
  4. Nak bunga tu! Hihi. Happy birthday untuk teman tu ;)

    ReplyDelete
  5. sedapnye cheese tart tu. bezkan klo dpt kwn yg baik hati kt opis. semangat nak turun keje. kengkdg kita jugak bawak bekal lbh utk dikongsi bersama ngn kwn opis

    ReplyDelete
  6. waaah..sedapnya! HB KAKAK OFFICE MATE!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...