Domino's Pizza Delivery

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Domino's Pizza Delivery | Wah!nampak tajuk domino's laju je klik kan. Siapa peminat makanan segera domino's? Kita geng. Ada kisah di sebalik tajuk tu, nie nak story nie. 15 Sept hari tu kebanyakkan staff ambil cuti panjang minggu raya korban. So, nieyl masih bekerja seperti biasa. Lepas update status dekat wall fb tu. Someone yang nieyl kenal, satu office pula tu komen and then tetiba dia kata tekak dia nak makan domino's. hahaha.. Tahu lah domino's tu tak sampai 10minit dari office nie. Ingatkan dia bergurau,sebab dah petang lagi sejam lebih nieyl nak balik dah. Rupanya dia betul² order..


Maaf ya kalau tengok status wall tak ada kena mengena dengan sembang pasal domino's hahaha.. adoi..lawak pulak rasanya sebabnya kawan nieyl tu duduk alahai...jerit pun boleh dengar la..mengada! :P


Around pukul3.50 petang, kawan pun panggil..tadaaaa...domino's dah sampai...wah!cekap dan pantas nasib baiklah tak salah pizza macam hari tu..hihi..hari tu member order lain dapat lain tapi nasib baik dia jenis tak kisah..bedal sahaja..


Box yang pertama, Set Fabulous Four yang ramai buat review cakap sedap dan best..So, nieyl baru nak try..hahaha..keseluruhan set ni nieyl paling suka mini cinnadots dan Roasted Chicken Drummets. Yang lagi 2 tu so so je la pada tekak nieyl.Tekak orang lain tak tahu la. :)


Box yang kedua kita ada pizza Extravaganzza dan box ke-3 xde dalam gambar kita try Banana Kaya Dessert. Memang sedap,rasa dia manis² buah macam tu,atas tu dia tabur gula halus..korang try la..Sedap!Kalau tak silap kalau Add-on harga dia RM6 tapi kalau beli ala carte dalam RM7.

Terima kasih sangat² dekat kawan tu, sudi belanja minum petang, balik senang hati dengan perut yang kenyang. :)

#semogamurahrezekidia
#Alhamdulillah
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Nampak macam sedap je fabulous 4 ni. Tak pernah beli lagi.

    ReplyDelete
  2. YAng fabulous 4 tu tak try lagi sebab ada yang satu kita tak suka..
    So cam berat hati nak beli.. Nanti sape nak makan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Kakak penggemar pizza dan spaghetti jadi apa pun jenis memang kakak makan aje Nieyl
    Tengok ni pun dah tah tahan - mlm ini kakak pergi beli pulak:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...