Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Join Click Banner

Cara-caranya mudah je... 
 Syarat-syaratnya:

 1. Follow blog www.sallysamsaiman.com  [ DONE]
 2. Follow Instagram @sallysamsaiman [ DONE]
 3. Like Fanpage sallysamsaiman.com [ DONE]
 4. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas (min 3 entri) [ DONE]
 5. Buat satu entry bertajuk Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! [ DONE]
 6. Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini. [ DONE]
 7. Dalam entri, ceritakan satu produk yang korang pakai/suka/wishlist 
(min 20 patah perkataan) [ DONE]
 8. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.[ DONE]


Jawapan :

Kak nieyl sekarang ni tak ada spesifik produk yang akak pakai,
contohnya pencuci muka akak pakai safi rania gold, pelembap fair & lovely,
toner safi balqis,pada akak as long ianya elok untuk kulit dan sesuai dengan kulit muka akak..
akak akan guna.. :)


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...