Taman Mini Nieyl Ke-2

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Taman Mini Ke-2 | Last week rasanya nieyl ada story pasal taman mini dekat rumah, kalau tak caba lagi boleh la klik SINI , so..hari ini nak share taman mini ke-2 yang en.husband buat selama 2 hari katanya. Kali ni taman mini dekat belakang rumah,tepi rumah kakak.. Actually,sebelah tu abg ngan kakak nieyl ada buat taman sayur... jadi memang sesuai sangat la buat tempat lepak petang²...


Semalam dah rasmi kan dah, nieyl masak sambal tumis dengan cekodok,kakak buat air..kteorang lepak ramai² minum petang. Seronok pulak rasanya. Sambil tu plan nak buat makanan² hari merdeka nanti dekat taman ni juga..sebenarnya kan, tak sangka jugak en.husband nie pandai bertukang sampai boleh jd taman..hihihi...


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. hi awak...singgah sini juga..hihi

    jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    ReplyDelete
  2. ok dah tu nieyls yang simple pun asalkan dah puas hati kan.. boleh lah nak berkumpul bersama family petang-petang

    ReplyDelete
  3. sweet. by the way. PG tak baca kat situ nieyl da kawen :) ingatkan single lg. hehe

    ReplyDelete
  4. Kreatif suami nieyl.. Kluar bakat terpendam suami nieyl. Hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...