Rahsia Ulam -Ulaman

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rahsia Ulam -Ulaman | Bila ada group whatsapp yang selalu share benda² yang baik, informasi kesihatan, perkongsian yang boleh membantu kita menambahkan lagi ilmu pengetahuan, group tu selalunya orang tak akan left... Group whatsapp bukan sahaja jadi medan gosip² je tau, kalau baik kita gunakan nya..baik juga la hasilnyaaa...

Ok yang ni, ada kawan sekolah share dalam group sekolah..sememangnya benda nie sangat baik dan bagus untuk di kongsikan kepada semua orang, ada di antara pembaca yang selalu makan tapi tak sure khasiat dia,so..nieyl share kan gambar dan khasiatnya sekali..supaya kita kenal yang mana daun selom dan yang makan ulam raja..hihihi..

















Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada semua.. Jaga setiap pemakanan dan kesihatan kita ya.. ♥

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Ulam - ulaman adalah untuk awet muda juga...kan?

    ReplyDelete
  2. Semua fav! Kecuali daun betik tak pernah makan. Serius.

    ReplyDelete
  3. yang pastinya kite tak makan semua jenis ulaman tu..hihi

    ReplyDelete
  4. Wkmsalam.
    Ulaman ni banyak di sekeliling kita.
    Banyak khasiatnya.

    ReplyDelete
  5. ulaman mmg elok, tp saya baca petai & jering tak elok makan terlalu banyak..kalau melampau sangat la makannye tu..hehe

    ReplyDelete
  6. Best...semua jenis ulam2an sy makan, kecuali ulam2an yg ada bau mcm petai, jering, etc. Hihihi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...