Peringatan Mesra

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Peringatan Mesra | bila dah berkali peringatan mesra di hantar,baru la terkedek² nak update kan nieyl oiii..hahaha..itulah dia hari isnin memang awesome betul, bersepah meja ku dengan failnya, gam,gunting, makanannya..hahaha..sebab itu lah meja PA tak pernah dapat anugerah 5S setiap bulan..hahaha.. 

Audit nak mai,so..masing² kena kemaskini fail meja masing²..nie tgh buzy kemaskini bos punya fail meja nie,banyak kerja sebab dah tukar struktur baru tahun nie..jadi mana yang lama² dalam fail nie semua kena ubah yang baru..


Abaikan meja PA yang banyak harta karun tuh...yg tak ada kena mengena ngan kerja pun dok menyemak atas meja tu...sambil² menunggu dieorang emel skt terbaru...boleh la menaip entry baru..:) Thanks dekat follower yang komen dan blogwalking..tinggalkan jejak korang..nanti nieyl blogwalking okey ♥


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Sama la kita..sblom ni wat lex wat pis je..sekali dh dpt amaran baru hegeh2 nak buat

    ReplyDelete
  2. Salam singgah.. Hii monday blue macam ni lah hii

    ReplyDelete
  3. hehehhe sama je meja kerja kita..sy punya lagi semak hahah

    ReplyDelete
  4. yup KDO pun macam tu jugak situasi nya...hihhihi tak suka isnin....

    ReplyDelete
  5. Alahai! Mrs. A pun banyak tak filing huhuhuuhuu...

    ReplyDelete
  6. sama laaa biler 5s semua hilanggg hilang 5s datang balik barangg..kekeke....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...