Need More Ice cream

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Need More Ice cream | Siapa dekat sini yang tak suka makan aiskrim?ada ke?kalau ada..hmm..ruginyaaa..sebab aiskrim nie kadang² boleh jadikan mood kita happy, lagi-lagi bila tengah stress, tengah marah...betul,cuba laa..kita selalu sangat dah sebab itu la mood happy je sekarang nie..


Rambang mata kalau pergi dekat peti ais aiskrim nie tau, rasa nak makan setiap jenis tu satu boleh? tapi harga dia tu yang tak tahan tu..hahaha..mahal jugak tau..Magnum je dah RM4.50 huhuhu..


Almond juga menjadi pilihan dalam banyak² tu, ada member suruh try magnum yang baru tu yang warna pink tu..kata dia sedap..hmm...next time la ya...siapa yang hantu aiskrim kita geng!

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. BANYAK AISKRIM YG SEDAP SEMUA TU PILIH SAJA NIEYL

    ReplyDelete
  2. Yes. Magnum almond all time favourite 😁

    ReplyDelete
  3. bila nak belanja akak ni? akak hantu ais krim

    ReplyDelete
  4. saya suka aiskrim coklat yang dalam bekas besar tu, ada choc chip lagi best hahaha

    ReplyDelete
  5. husna xde laa minat sgt.. tp kalau dah mkn mmg sedap laa.. hihih..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...