30 August, 2016

Light Sensation Di Serdang

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Light Sensation Di Serdang | Projek yang dipanggil Light Sensation ini bakal menyaksikan 30,000 kuntum bunga ros LED dipasang dan di susun sebagai salah satu langkah untuk memecahkan rekod dunia sekaligus layak di nobatkan dalam Guinness World Records!

Serius tengok gambar pun hati dah begitu teruja untuk melihat sendiri ke cantikan dan keindahan bunga ros yang di pasang LED..wah!seperti berada di luar negara..cuba korang tengok gambar dekat bawah nie..terujanya nieyl...




Projek ini kerjasama bersama Malaysia Agro Exposition Park (Maeps) serdang ini bakal berlangsung pada 7 September - 17 September 2016. Bermula jam 5.00 petang sehingga 12.00 malam. Harga tiket yang dikenakan iaitu RM20 untuk dewasa dan RM5 untuk kanak..Untuk info lanjut boleh ke website light sensation

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. kan kan kan.. Cantik! Ada masa nak pergi jugak!

    ReplyDelete
  2. menarik ni... anak kecik lagi la pulak.. gi sorang tak syok.

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaaaaaaaaa! Tapi serdang jauh. em.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)