Lara oh Lara

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lara oh Lara | Selain suka tengok gelagat anak che ta, kita suka juga dan peminat si kecil lara nie..sejak dia ada instagram sendiri lagi dah start follow sampai sekarang nie.. Selalu stalk IG lara sebab nak tengok gelagat comel dia sambil tu tengok lara belajar ABC,123,alip ba ta... kalau korang pun sama macam nieyl suka stalk IG lara,kini lara dah ada rancangan sendiri tau... Nama rancangan tu Lara Oh Lara.. Baru start this week 17hb Ogos 2016.. Setiap hari rabu jam 9.00 malam...


Dont forget to #LaraOhLara #LOLara
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. ANAK KECIL COMEL KEBANGGAN SEMUA

    ReplyDelete
  2. wow cayala lara
    sebaya rania ank saya ni
    tarikh lahir lara sama , dgn besday ayah rania. hehehe

    ReplyDelete
  3. kecik2 dh de prog sndiri..untung kau nak..haha..x tgk lg nie..nnti g search..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...