Kuih Bakar Pandan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Fav Kuih Bakar Pandan | Ada satu kedai area rumah nieyl tu memang buat kuih bahulu dan kuih bakar nie, so..kalau kenduri kahwin ke raya ke,kenduri doa selamat ke memang kami order atau tempah dekat kedai nie... hari sabtu on the way dari ambil anak buah balik sekolah tambahan tu, singgah la niat nak beli dalam 4 biji tapi xde rezeki dapat 1 je..sebab semuanya dah ada orang order.. kuih bakar pandan nie dia walaupun dah sejuk tetap lembut..memang sedap laaa... harga 3 biji rm10..


Kononnya nak belajar buatlah macam kuih koci hari tu...rezeki dah ambil dah tapi belum ada masa lagi nak buat..harap² cuti² nanti adalah kesempatan nak sepahkan dapur tu..hihihi

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Ni kuih faveret mak jugak ni tau...
    Sedapnya Nieyl

    ReplyDelete
  2. akak kureng sikit kueh ni sebab akak jenis malas makan kuih..kekeke..bleh tak alasan malas? akak jenis suka makan berat sekali pastu takde sampingan..ehhh memang malas pun ye..kekeke...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...