Habuk Tak Melekat Selama 3 bulan??

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Habuk Tak Melekat Selama 3 bulan?? | Sekarang nie dekat rumah nieyl terpaksa pakai kipas kaki yang panjang tu atau orang panggil kipas lantai la, sebab 2 kipas atas rumah nieyl ada masalah, cantik je lebih,baru pasal 4 tahun dah buat hal..geram je rasanya..nak beli kipas baru tengah menabung.. InsyaÁllah bulan depan baru ganti kipas baru sebabnya nak ganti sekali 2 biji.. 

Untuk sementara waktu ni, kipas berdiri ini lah yang menjadi penyelamat dekat rumah,bergantung pada dia jelah,tapi itu lah masalah nya, baru cuci seminggu..melekat dah habuk²..boleh dikatakan setiap minggu nak kena buka,cuci dan pasang semula.. hakak tak ada kerajinan tahap tu la dik non, so tadi tengah scroll facebook ternampak orang share petua nie hah..macam tahu² je masalah yang sedang di alami..

Tak apa la,berkesan atau tidak..kita cuba minggu ni tengok..hasilnya betuk je 3 bulan habuk tak melekat,nanti nieyl share testimoni yaaa...


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. wa. harus cuba jawapnya :D
    thanks share nieyl :)

    ReplyDelete
  2. wei..betul ke...kat bilik kdo ni, setiap minggu nak kena bersih kan kipas.....habuk...masyaallah...dah ada petua ni...harus KDO cuba......KDO teropong blog ini......www.keladionline.com

    ReplyDelete
  3. Okay nak cuba... hihi thank u share sis =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...