17 August, 2016

Flu come again

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Flu come again| Dari semalam lagi dah rasa tak sedap hidung nie, memang dah rasa nak kena selsema, semalam ambil sesudu madu,lepas tu minta en.husband belikan panadol solube standby kalau rasa makin teruk selsema tu..baru akan ambil..Malam tadi nak tidur pun susah,sebab hidung tersumbat..

Pagi ni breakfast pun nak makan bubur nasi je,nasi dekat cafe tu ada jual bubur nasi pepagi dengan sup ayam..sedapp..macam mak buat kalau nieyl tak sihat..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. Semoga cepat sembuh ye Nieyl..jerebu ni

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh ye Nieyl..
    Banyakkan berehat..

    ReplyDelete
  3. samalah flu jugak ni jangkit dgn anak.. bernafas ikut mulut dah rasa..

    ReplyDelete
  4. moga cepat sembuh. gambar kawen akak ke tuu ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)