Favourite Artis Wanita Pilihan Nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Favourite Artis Wanita Pilihan Nieyl | Normal lah kalau kita minat seseorang tu selalunya retis  artis, karyawan,superhero atau sesiapa sahaja lah. Bila dah minat tu mesti ada sesuatu yang special ada pada mereka yang membuatkan kita minat dia. Mana ada orang minat seseorang itu tanpa sebarang sebab atau alasan kan. Nieyl sahaja nak share apa yang nieyl suka dan minat. Kadang² minat kita nie takkan sama..kalau sama tu bonus... ♥

Mia Ahmad | Sejak dia berlakon dalam drama hati perempuan lagi, nieyl baru ikuti setiap perkembangan dia, tidak kira dalam media sosial,kerjaya dan gosip² semua tu la. Nieyl minat dia sebab pada nieyl dia seorang artis yang sangat penyabar,walaupun dia sakit hati,marah dia tidak lepaskan pada fans dia atau pun haters. Walaupun haters maki hamun dia,menabur fitnah sana sini, menghina dia, mengkutuk setiap lakonan dia, cara dia berpakaian,cara dia bersosial dengan kawan² tapi dia tidak pernah pun balas dengan kata² kesat,kata² kasar,dan tidak pernan block pun haters yang menghina,mengkutuk dia di IG dia.. Boleh dikatakan setiap post dan komen di IG dia nieyl akan baca satu persatu..Orang kata biar 1 2 org benci pada kita,tapi beribu orang sokong dan terus bagi semangat dekat dia..Sebab itulah fans bagi gelaran sweetheart malaysia. Kalau nieyl jadi dia, orang kutuk sikit pun rasanya dah melenting dah..itulah manusia,bertindak menggunakan akal yang Allah berikan sebaik-baiknya. Dan nieyl juga join fan club mia ahmad berdaftar okey...hihi.. ♥



Izreen Azminda | Nieyl minat izreen sebab dia selalu jadi diri dia sendiri, dia tak pedulikan apa orang nak kata pasal dia. Sebab rezeki itu datang dari Allah atas usaha diri sendiri bukan orang lain yang usahakan dan bukan datang dari orang lain.. Alhamdulillah,semakin hari semakin murah rezeki dia. Suka tengok family kecil izreen selalu dating dengan adrian berdua. Nampak kebahagiaan dua beranak ni. Fans adalah tulang belakang mereka, tidak kira dia jatuh ataupun naik..InsyaÁllah always support them.. Nieyl supporter rasmi IZ tau..♥♥


Nieyl selalu cuba untuk ambil kekuatan dan ketabahan dieorang berdua ni untuk menjadikan diri ini sentiasa kuat dan tabah dalam menghadapi dugaan dan ujian sepanjang perjalanan di dunia ini..

Oklah itu je sembang petang kita hari ini...:)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Tak kenallah Mia Ahmad tu Nieyl....Izren tu kenallah cuma tak delah minat....biasa jee

    ReplyDelete
  2. Sha tak kenal Mia Ahmad tu..
    Tapi Izreen tu Sha memang minat.. Best je bila dia berlakon..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...