Embun Lady- Perkhidmatan Menggosok Pakaian (Putrajaya)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Embun Lady- Perkhidmatan Menggosok Pakaian | Berita baik kepada mereka yang bekerjaya dan tiada masa untuk menggosok pakaian, kini masalah korang boleh diselesaikan dengan menggunakan perkhidmatan Embun Lady.. 

Selain dari itu,perkhidmatan penghantaran juga disediakan sekitar putrajaya dengan mengenakan kos serendah RM3..Jika ada yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan Embun Lady,boleh terus contact Sis Yatt Sabri ( 012-3514928 )

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Mujur jauh kalu dekat harus guna hahahahaha tapi dumah jarang gosok baju pun

    ReplyDelete
  2. bgs org2 yg terpikir nak buat bisnes nie sbb xramai yg smpt nak menggosok melipat baju..baju hasben akak gosok anta dobi je..hehehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya kalau dekat sini pun ada perkhidmatan macam ini..
    Sekarang ini kalau rajin, macam-macam boleh jana kewangan..

    ReplyDelete
  4. Kat tmpt cikna pun dh ade perkhidmatan camni, betul2 m'bantu ibu2 yg b'kerjaya ni....;-)

    ReplyDelete
  5. kalu dkt mmg sy gn khidmat ni ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...