Dekat Rumah pun boleh DIY Manicure

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Dekat Rumah pun boleh DIY Manicure | Sekang ni banyak je iklan yang tawarkan promosi manicure murah² kan...teringin nak pergi tapi sebab kekangan masa tu sibuk dengan kerja,dengan anak lagi,dengan rumah lagi kan..so,masa tu tak jumpa lagi kan...ala..nieyl yang xde anak nie pun masa tak ada nak buat benda² nie dekat spa tau...

Actually,kita boleh saje buat sendiri dekat rumah..selalunya kalau ada masa dekat rumah dihujung minggu tu,ha..boleh je buat sama² dengan anak² yang mana kalau ada anak perempuan...boleh jadikan salah satu aktiviti family dihujung minggu dengan mencantikkan kuku..:)



Selamat mencuba korang!♥

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...