Bekalan Hari ini

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Bekalan Hari ini | waktu melaburkan duit belanja ke cafe telah tamat,kini kembali semula rutin bawa bekal pergi kerja. Dah berlemak dah hari² makan dekat cafe, hari ini start semula bangun awal buat sarapan dan masak untuk bekalan lunch..:)

Dah lama tak post gambar bekalan, Hari ini simple je,buat nasi goreng ayam + nugget untuk breakfast.. Dan untuk lunch nasi putih dengan ikan masak lemak cili api..peh!sodap...hahaha..



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. Sedapnye..... Singgah sini....Morning yunk ;)

    ReplyDelete
  2. Jimat duit bawa bekal ni Nieyl...
    Amboi siap makan tenghari sekali, sedapnya

    ReplyDelete
  3. wahhhh, bawak bekal masak lemak. bestnya. rajin masak, memang jimat la. hehehehe

    ReplyDelete
  4. akak dah lama tak bawak bekal sejak raya! huhuuu..skrg ni bekal kan anak je sebab biase kalau masak petang semua nyer habis terus..kekeke..malas nak masak bnyk kali! Ehhh..jadi mak pun malas..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Saya pun selalu bawak bekal pegi keje.

    ReplyDelete
  6. Bagusnya bawak bekal g kerja.. Siqah tak tahu nak start bila nie.. Huhu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...