Rojak Mamak Uniten

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rojak Mamak Uniten | Alhamdulillah, hari ini masuk hari ke 3 puasa. Ada yang puasa jugak? semoga dipermudahkan puasa kita ya.. Semalam first time makan rojak mamak yang jual area uniten itu pun kawan yang belikan..boleh tahan sedap juga tau..cukup rasa,rangup...mak nieyl pun suka juga..siapa pernah rasa rojak uniten nie?

Terliur tak?hihihi..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Sep sikit.. sama.. HAri ini hari ketiga puasa..
    Terliur lak nengok rojak tuh..

    ReplyDelete
  2. Siqah tak minat sangat rojak.. Hehe. Tu yang kata rugi kalau pergi penang sebab tak makan rojak pun :D

    ReplyDelete
  3. in sha Allah moga nieyl dpt habiskan puasa 6 .... akak tak dpt buat le tahun nie... pasal hb low tu mase bulan puase ari tu pun doktor tak bagi puase...redhoo jek la akak...

    ReplyDelete
  4. mau tak terliur.. lama tak makan...

    ReplyDelete
  5. Tak pernah rasa. Uniten jauhhh nak pergi hmph TT_TT

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...