26 July, 2016

Personal Review By Nieyl : Dessert Sedap

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Personal Review By Nieyl : Dessert Sedap  | Semalam nieyl ada janji nak share apa yang ada dalam kotak ni yang beriben tu kan..[jamuan raya ] Ok jamuan jumaat lepas nieyl bawa Mix Cheeses tart.. Nampak tak tu,semua rasa ada dalam satu kotak,sangat berbaloi kalau beli pun sebab kita boleh rasa pelbagai perisa..cheeses tart nie paling laku tau dalam jamuan hari jumaat tu..hihihi...

Kakak yang ambil order nie bukan mix cheese tart je tau dia buat, macam² jenis dessert dia buat tau..nieyl tengok gambar pun dah meleleh air liur nie..tapi nak buat macam mana puasa lagi hari ini..


Siapa yang suka makan nutella pai tart, dia pun ada buat juga..topping pun ada macam² jenis topping yang kita boleh tempah, ada yang letak kepingan badam,biji kuaci, almond..


Penggemar coklat sila lap air liur anda ya...Ini moist chocolate cake, aduhai...nampak strawberry tu ...yumyum...


Nieyl suka juga makan congo bar nie..kalau ada kenduri ke..jamuan ke..memang suka juga order congo bar nie,senang tak payah nak fikir potong²..dia dah siap potong kan..:)


Ha..last sekali cranberry pai tart,yang ini nieyl belum try lagi..insyaállah coming soon nieyl nak try juga almaklumlah skrg nie jamuan raya kan...banyak sangat makannya..hihihi..bulan nie terlebih gula dalam badan sebab menu² jamuan raya semuanya berat²,manis²..berhati² ya...jaga kesihatan kita bersama... :)

Facebook : Arnia Rosmiawati
Handphone : 0122193484 (whatsapp only)

Selfe Pick up : Upm Serdang
Delivery Area : Bangi / Putrajaya / KL
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. WAH SEDAP2 SEMUANYA TU NIEYL.

    ReplyDelete
  2. memang betul2 sedap2 ni.. tengok pun dah meleleh air liur

    ReplyDelete
  3. nampak sedap gila semua benda dalam ni kak..hahahaha..tapi malas betul rasa nak order kalau takat nak makan 1-2 je..LOL

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)