Pagi yang sungguh indah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Pagi yang sungguh indah | beginilah kehidupan orang yang tak ada kampung yang nak dipulang.. hari ini masih lagi setia berkhidmat di pejabat..Bak kata boss jaga pejabat ya..amboi boss.. begini lah nasibnya setiap tahun tapi best pergi kerja tak stress dengan jem..relaks and cool je drive..
Ada sesiapa yang masih bekerja hari ini kita geng..Selamat bekerja ya..kepada yang dah start cuti tu selamat bercuti ya...semoga perjalanan ke kampung halaman berjalan lancar kehendaknya,yang mana mengemas rumah selamat mengemas rumah ya.. :)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Wkmsalam.
    Selamat menyambut lebaran,

    ReplyDelete
  2. High 5 sikit! Siqah masih kerja hari ni dan esok. Habis kerja esok, baru bergerak balik kampung..

    Selamat hari raya nieyl dan keluarga 😊

    ReplyDelete
  3. selamat bertugas n menyambut hari raya aidil fitri juga. abam follow here no 834. tq

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...