Ulser Mulut

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ulser Mulut | Bukan anak² sahaja yang selalu kena, even orang dewasa macam kita pun kerap kena. Nieyl skrg nie pun ada ulser kat mulut, pedih bila makan makanan pedas..kalau orang dulu² panggil mata ikan. Actually, mata ikan nie kecil je tapi dia boleh merebak menjadi besar kalau tidak di rawat awal.

Jom try petua nie..semoga ianya bermanfaat bersama ♥






  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Ulser kalau kena makan apa pun serba tak kena - pedih
    Kakak biasa kalau kena guna Amway punya product spray aje biasa 3x buat sembuhlah..

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni pun PC tengah ada ulser kat bibir bawah..alahai...menangis..terima kasih ya kongsi solusinya..moga berhsil..amin..

    ReplyDelete
  3. Bagus petua ni, nanti boleh guna bila kena ulser :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...