To Be A Grandma

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

To Be A Grandma | Jangan nak terkejut sangat muka tu ya bila baca tajuk entry pagi ni..haha.. Malam tadi terima whatsapp dari kakak, dia bagitahu yang anak buah nieyl yang kahwin tahun lepas tu [ wedding my niece] dah on the way ke hospital nak bersalin.

Subuh tadi terima lagi whatsapp kakak, katanya doktor suruh anak buah nieyl balik dulu..sebab check bukaan baru 1cm..

wow!macam tak percaya la nak jadi nenek di usia muda..hahaha...

korang doakan urusan anak buah nieyl dipermudahkan ya..Amin...



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Wahhh excitednya! mudanya nenek ><. InshaAllah semoga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. tahniah moga dipermudahkan segalanya ibu dan anak sihat dan selamat aminn.. sy pn ada sorg dh cucu.. alhamdulillah dh setahun dah dia.. byk akal.. neneknya xkawen lg.. kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Bestnya Nieyl... kalau Nieyl nak tahu kakak dah lama jadi nenek walau bukan dari anak sendiri. Sebab anak buah kakak yg umur dah lebih 40 pun ada tau. Jadi nenek lama dah:)

    Lepas ni Nieyl jadi tok su ye..
    Tahniah... moga semuanya dipermudahkan. nak raya dpt baby syoknya:)

    ReplyDelete
  4. Saya datang Blogwaking blog awak bertuah dalam list blogwaking saya untuk hari ini jemput singgah blog saya jugak ya.. http://cikash.blogspot.com/2016/06/jom-blogwalking-11.html

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH AKAK...

    SINGGAH RAMADHAN

    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...