Tak boleh lambat sikit

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Tak boleh lambat sikit | Semenjak bulan ramadhan nie, semua dah diberi pilihan memilih waktu pejabat yang baru. Konon² nya nak selesa sikit lah masuk lewat sikit balik maintain 4.30 sebab dalam fikiran time tu mesti ramai yang balik pukul4 petang.. Rupa²nya yang balik pukul 4.30 lagi ramai.. Hahaha..nasiblah..

Tinggal esok sahaja boleh berjimbara drive kereta sambil minghirup udara ketenangan..Next week sekolah pun dah open, merasakan lah..mesti sesak kembali jalan.. Jadi rancangan waktu perjalanan korang next week yaaa.. :)



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. Betul Nieyl kakak rasa next week jalan dah sesak balik
    Apa nak buat dah itulah negara kita punya style.

    ReplyDelete
  2. traffic jam ni buatkan rasa nak cuti sebulan..haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...