Siapa Kaki Travel?Singgah sini kejap

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Siapa Kaki Travel? Camera dan kaki travel tidak boleh dipisahkan. Tak kira camera hp ke camera besar ke kan..sebab setiap percutian perlukan kenangan yang boleh diabadikan selamanya. So, snap picture adalah perkara yang wajib ok tidak kiralah korang bercuti dekat dalam negara ke oversea ke..

Mesti boring kalau snap picture gaya berdiri tegak, buat peace je kan..so,meh nak kongsikan idea atau teknik nak ambil gambar yang awesome..baru la kenangan gambar tu lebih menarik dan tertarik bila dikenang² kan..


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Hihihi menarik tips nie ... Thanks for sharing =)

    ReplyDelete
  2. Hii. Boleh dipraktikkan nanti ni. Siqah biasa berdiri tegak je. Haha! Tak tahu nak beraksi 🙈🙈

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...