Senarai Pesarta Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Senarai Pesarta Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita | Syukur Alhamdulillah..Pada 15hb telah bermulanya segmen sampul duit raya seindahcerita dan telah tamat pada 19hb..Tak sangka sambutan begitu mengalakkan..Terima kasih kepada yang sudi join, yang sudi follow Instagram, Like Fanpage dan follow blog seindahcerita 

Mesti korang tak sabarkan nak tahu siapa yang menang kan...Dont worry..InsyaÁllah hari juga akan di umumkan siapa pemenangnya..stay tuned okey...

Sementara tu korang boleh blogwalking dulu rakan² yang join jugak..:)


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Ya allah dik..akak x sempat nak join ! Sedih nyerrr

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak thu result. Setakat ni dah blogwalk dah. Kut ada yg terlepas pandang tu maaf ye>< no 10 disini :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...