Senarai Pemenang Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


First of all,minta maaf bebanyak..semalam banyak perkara yang terjadi sampai tak sempat nak update pemenang..mesti korang tertunggu² kan...sorry ya.. Okey² tak nak buang masa banyak sangat moh ler kita tengok nombor siapa yang kena...rezeki bulan ramadhan..






Tahniah kepada semua pemenang,yang tidak menang jangan kecewa..InsyaÁllah...ada rezeki lagi nanti kak nieyl buat lagi segmen okey...teruskan support each other #bloggerbiasa² 

Kepada semua pemenang,sila emel detail (nama/alamat/no.tel) ke nieyl.puteriimpian@gmail.com jangan lambat tau..sebab nak pos,nanti tak dapat guna sampul duit raya nieyl..hihi..:)


Jumpa lagi di Next Segmen..InsyaÁllah...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

19 comments:

  1. alhamdullilah
    anum terpilih
    hehe, anum dah email ya

    ReplyDelete
  2. tahniah yer semua...alhamdulillah rezeki masing-masing

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILLAH, tahniah pemenang..")

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua yang terpilih 😊

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki JM https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/segmen-sampul-duit-raya-seindahcerita.html?showComment=1466470537589#c4500313951362310910

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah :)
    Sy dah sent detail kat email akak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...