Panduan Perjalanan Untuk Cuti Perayaan Hari Raya Aidilfitri 2016

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Panduan Perjalanan Untuk Cuti Perayaan Hari Raya Aidilfitri 2016 | Siapa yang last kerja this week??wah²..bestnya...mesti dah tak sabar nak balik kampung kan..tak kisah la kampung siapa dulu suami atau isteri...Rancang perjalanan pulang ke kampung dengan sebaiknya ok.. 


Untuk mereka yang nak balik ke kampung halaman area pantai timur...LPT memberi waktu perjalanan sempena aidilfitri untuk membantu perjalanan kita lebih lancar.. :) 

Jangan lupa pastikan baki kad Touch n Go kita sentiasa mencukupi sebelum memulakan perjalanan jauh dan service kereta ya...:)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Kampung kakak dgn kampung abg sama-sama kat Johor Nieyl
    Senang dalam 2 jam dah boleh sampai:)
    Pagi kat kampung abang, petang kampung kakak pun boleh hihi..

    ReplyDelete
  2. selamat pulang kampung beraya nieyl.

    ReplyDelete
  3. Siqah balik malam raya. Rasa tak sesak dah sebab orang mesti ramai dah balik. Hehe. Yakin je tau.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...