Jamuan Sebelum Puasa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Jamuan Sebelum Puasa | Fresh masih panas lagi baru keluar oven pagi tadi..hihi..seperti biasa kalau gambar makanan akan ada muka ku yang gebu gebas kebabom di situ..haha.. Kebanyakkan korang mesti dah buat jamuan sebelum puasa kan,atau pun ada yang buat sama jugak hari ini.

Walaupun ada wajah baru di situ, jamuan makan² still on seperti biasa..lelagi kakak² baru tu tersangatlah rajin membaking memasak uolls...makin gemoks la...turun 4kg..naik 5kg kau rasaaa...

Kebiasaanya kalau orang tu paling rendah,itu tanda dia paling muda..ha..ha..ha..jangan jeles okey.. paling muda dan paling kuat makan..ha..ha..ha..gelak²..sekeh kang!
Alhamdulillah,dapat rezeki pagi dengan sebungkus nasi lemak lepas tu ada lagi menu² tambahan yang super sedap..semua makanan yang boleh memusnahkan diet dan menggalakkan nafsu makan ku melompat² keringan nampak makanan yang sedap² tu..
Sekali makan terus menjadi igauan..ha..ha..ha..serius..skrg ni nutella cheese pai telah tersenarai makanan fav ku..wah!gitu...kalau makan x boleh sepotong,kena berpotong².. 
Puding Roti yang sedap, dimakan bersama sos dia..Peh!terbaik walaupun akk tu kata tak berapa nak manis,nieyl makan dah cukup manis dah tu sedang elok sebelum kena potong kaki kalau manis sangat. Wah!bahagia tummy ku pagi ni...

Selamat berpuasa♥


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. perghh nutella tu mmg nmpk bestt..slmt berpuasa kak.

    ReplyDelete
  2. makan semua desserts je ke? hehehehe...Salam Ramadan Kareem kak!

    ReplyDelete
  3. Nutella chesse pai!!! Sedapnyaaaaaa! nak puasa ni mulalah makan bukan main lagi. Hihi. Selamat berpuasa kak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...