First Time Makan Seaweed

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

First Time Makan Seaweed | Malam tadi selepas solat tarawih,singgah rumah kakak ala depan rumah nieyl je, nampak dia makan seaweed..memang nieyl tak suka makan seaweed yang original flavour sebab tak boleh diterima tekak. 

Serius pernah sekali member bagi try makan, Ya Allah sampai termuntah nieyl tau..itulah kali terakhir nieyl makan seaweed snack.

Lepas tu,kakak kata try la..yang nie sedap..rasa spicy...memula tu ambil secubit..hmm..sedappplahh.. lepas tu makan tak berhenti-henti...hahaha..sudah! Siap tanya lagi beli kat mana,nak beli juga..sebab first time makan yang spicy squid flavour lak tu..Hmm...terbaikkk...




  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Seaweed ni dah lama ada di rumah kakak Nieyl sebab anak-anak dara kakak suka sangat. macam-macam perisa.
    Boleh isi nasi dan lauk lepas tu gulung bawa bekal. Isi pulut letak jejari ketam juga.
    Cubalah Nieyl..

    ReplyDelete
  2. akak pun seram nak makan tau..ntah mcm tak kene kat tekak..tapi kalau awak dah ckp ok nak jugak la cube..hehehe

    ReplyDelete
  3. Seaweed yg pedas2 tu memang sedap.. tapi yg ori tu memang boleh muntah. Hero besaq mummy tu memang suka seaweed , mcm2 flavour dia ada.. telan selamber je.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...