Eksklusif : Cucu Pertamaku

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Eksklusif : Cucu Pertamaku | Bismillahirrahmanirrahim..secara eksklusifnya,nieyl memperkenalkan kepada semua follower seindahcerita cucu pertama nieyl..wah!cucu tau bukan anak buah lagi tau..nieyl dah naik pangkat kepada nanny..hihi.. 


Sejuk je hati nie pandang si kecil nie, membuak² rasa nak mengandung..hihi..(doakan ya).. dari sampai rumah kakak sampai nak balik boleh dikatakan melekat je sebelah baby..sebab rasa seronok sangat,sedap la bau baby...tak sabar nak tunggu baby balik kampung next week...

Eh..terlupa nak memperkenalkan nama baby girl nie..mama ngan ayah dia beri nama dia cantik sangat, NUR FAIQAH HANANI  bermaksud Cahaya Sebaik Kesayanganku..TokCik dia panggil baby Hanani...♥


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

12 comments:

  1. Raya ni nanny Nieyl dah kena bagi duit raya buat Hanani:)
    Meriahlah raya tahun ini Nieyl..

    ReplyDelete
  2. Nanny muda sgt. hehe. Sedap nama. nanti kiss hugs baby untuk Ain :D

    ReplyDelete
  3. dah jadi nenek ko nieyl....nenek mudaaa gitu ekekeekekek...

    ya Allah sejuk tgk muke baby baru lahir nie...name pun sesedap maksudnye...moga jadi anak yg solehah...amin...

    in sha Allah akak sentiasa doakan moga nieyl ade rezeki ke arah tu...jgn putus asa usaha okey...lpkkn pun akak tgk skang senang dpt appointment...cume nieyl jgn tgu lama2....kalo hubby ok, buat treatment terus....

    ReplyDelete
  4. dah jadi nenek ko nieyl....nenek mudaaa gitu ekekeekekek...

    ya Allah sejuk tgk muke baby baru lahir nie...name pun sesedap maksudnye...moga jadi anak yg solehah...amin...

    in sha Allah akak sentiasa doakan moga nieyl ade rezeki ke arah tu...jgn putus asa usaha okey...lpkkn pun akak tgk skang senang dpt appointment...cume nieyl jgn tgu lama2....kalo hubby ok, buat treatment terus....

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum Hanani...first raya awak di dunia tau tahun ni..alhamdulillah.nanny mesti dah standby duit raya..betul sedap bau baby.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh dah jadi nenek... nenek muda lagi hihihihihi

    ReplyDelete
  7. Ehhh ? Mudanyaaa nanny .. Ingtkan akak muda remaja tak kawen lg. Rupanya dh ada cucu. Hoho .. Minta Tips awek muda.. Hehehe .. Selamat datang ke dunia hanani. :)

    ReplyDelete
  8. Mudanya nanny dah awak. Mesti dah siap duit raya juga tuk cucu kan? Special punya. Hehe. Welcome to the world Hanani 😊

    ReplyDelete
  9. muda2 dah jadi nenek ye..tahniah! :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...