Biz Card Nieyl by MaisaraSidi.com

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Biz Card Nieyl | Sebenarnya dah lama nak buat bizkad untuk blog yang tak seberapa nie,Alhamdulillah genap 7tahun usia blog seindahcerita baru lah ada bizkad blog sebagai tanda hadiah untuk diri sendiri.. 

Kali ini nieyl guna kan khidmat MaisaraSidi.com . Sepanjang berurusan dengan sis nie sangat mudah, nieyl just bagitahu apa yang nieyl nak dari segi warna dan corak..hanya sekali draf nieyl dah buat nieyl puas hati sebab nieyl seorang yang simple..so,bizkad nieyl ni nampak sweet,simple tapi cantik kan..kan..hihihi..

Dari segi harga pun sangat berbaloi,2 kotak tu tahun bila nak abis pun tak tahu...haha..almaklumlah blogger syok sendiri kan..hahaha...

Okey kalau korang nak buat bizkad dengan harga yang mampu milik dan mengikut citarasa korang, boleh try contact sis MaisaraSidi.com nie..



Facebook Page : MaisaraSidi.com
Blog : MaisaraSidi.com
Boleh Whatsapp : 012-5831965     Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. SALAM JUMAAT NIEYL CANTIK BIZCARD TU

    ReplyDelete
  2. selalu jugak tgk hasil blogger miasarasidi ni. mmg puas hati la yg tgok pun :)

    ReplyDelete
  3. Bizcard kakak kerja adalah tapi utk blog kakak tak pernah buat Nieyl:)
    Cantiklah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...