Akibat Lambat Pegi Bank

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Akibat Lambat Pegi Bank | Sepanjang wajib bagi duit raya nie,belum pernah sekali pun miss tukar duit awal tau tapi disebabkan beberapa masalah yang tidak dapat dielakkan..Tahun nie tak sempat tukar duit raya wehhh.. semua bank dah kehabisan duit, merata pegi dari cyberjaya ke putrajaya semuanya habis..Sedihnyaaaa...

Sekarang ini tengah berusaha tanya² orang kalau² dieorang ada tukar extra boleh la tukar ngan dieorang setakat ini baru dapat rm50 duit rm1..nak cari lagi..harap² ada yang sudi membantu..

sekian dari hati yang mengharap...

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Duit tukaran sekarang terhad Neiyl...
    Akak pun tak dapat tukaran wang RM1 tu..

    ReplyDelete
  2. Wkmsalam.
    Guna duit lama pun Xpe.
    Yang penting kita ikhlas memberi.

    ReplyDelete
  3. Alahai kesian.
    Cuba tukar di bank yang tak fofular.
    Macam kat S2 ni if di Mxx & Cxx banyak songel dah cukup 100 orang datang besok katanya.
    Tapi di HL bank okay jer... tak ramai dan tak perlu beratur pun isi form terus tukar.

    ReplyDelete
  4. Try pergi bank luar dari putrajaya n cyberjaya.. rasanya ada lagi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...